BejelentésApple termékek fantasztikus áron üzletből, garanciával, csere és beszámítási lehetőséggel!
Apple. Think Different.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Steve Jobs személyesen hívta fel a dühös fejlesztőt!

Steve Jobs, az Apple igazgatója személyesen hívta fel telefonon az egyik iOS fejlesztőt, aki azért volt dühös, mert a programját levették az App Store-ból. Az "Economy for iPad" nevű programot egyébként azért távolították el, mert privát meghívásokat alkalmazott, amelyek használatát tiltja az App Store szabályzata. Ram Arumugam, iPad-es fejlesztő október 26-án küldte a panasz e-mailt, amit egyenesen Steve Jobs-nak címzett. Aznap tudta meg, hogy az "Economy"-t levették a kínálatból. 2 óra múlva pedig már Steve Jobs-zal beszélgetett, aki elmagyarázta neki, hogy a miért is távolították el a programot. Jobs elmondta, hogy az "Economy" olyan nem-nyílvános API-ket használt, amelyeket az Apple fejlesztői szabályzata megtiltott. Arumugam egy olyan kódot szeretett volna használni a programban, ami a felhasználó gépelése után eltüntette a kijelzőn megjelenő billentyűzetet. A beszélgetés után a fejlesztő kijavította a problémás kódot és ezután nemsokkal a programja újból megjelent az App Store-ban. Persze mondanunk sem kell, hogy Adumugam mennyire meglepődött amikor Jobs felhívta. "Egyszerűen hihetetlen, hogy egyáltalán elolvasta a levelemet, gondolkodott rajta és személyesen fel is hívott" írta a blogján.

360: Okos , ügyes és gyors böngésző IPhone-ra!

Első ránézésre a Digital Poke mobil böngészője, a 360 Web Browser kicsit fenyegetőnek tűnhet. Az egy dolláros alternatív böngésző megszokásához némi időre van szükség, hiszen a Safarit minden hibájával és korlátjával együtt már úgy megszoktuk! Azonban a 360 Web Browser pár hetese használata után azt mondják, a sebesség és hatékonyság miatt megéri a tanulást. Az akalmazás dizájnja egyszerű és letisztult. A böngésző két választható színsémával érkezik (világoskék és szürke, valamint neonzöld). Akinek ezek nem felelnek meg, az 1-2 dollárért további színcsomagokat vehetnek hozzá. A teljes köríves kezelőfelületen találhatjuk a fő funkciókat, a könyvjelzőket, a szövegkeresést stb.

Megjelent az új Itunes!

Megjelent és letölthető az iTunes 10.1, ami a következő újításokat tartalmazza: - beépített AirPlay támogatás: videó streamelése vezeték nélküli hálózaton keresztül az Apple TV-re - iPhone, iPad és iPod touch szinkronizálása iOS 4.2-vel - stabilabb és gyorsabb működés Az iTunes 10.1-hez legalább Mac OS X 10.5-re van szükség. A szoftvert az alma menü "Software Update" parancsának segítségével tölthetitek le, vagy manuálisan az Apple hivatalos oldaláról!


Új és használt Apple termékek adása-vétele-cseréje üzletből garaciával!

Szeretnél új Macbookot , vagy Macbook pro-t ami kifinomult külsőjével, hibátlan OS X rendszerével stílusodnak megfelel, vagy egy profi, használt különlegességet ellenállhatatlan áron, vagy csak zenehallgatáshoz egy jó Ipodot, esetleg sokat vagy úton és a legmegfelelőbb lenne számodra egy Ipad akár wifi-s akár 3G-s kivitelben?

KERESS MINKET!

Ha másra vágysz, vagy komolyabbra, hozd be s kapsz egy újat, kicseréljük, beszámoljuk neked!

KERESS MINKET!

Szeretnél egy modern Iphone 3G-at egy GS-t vagy esetleg a legújabb Iphone 4 érdekel?
Kérésedre a legjobb és leghasznosabb szofverekkel látjuk el a navigációtól a legegyszerübb játékokig az igényeidnek megfelelően!

KERESS MINKET

Ha kell mindezt Hozzád szállitjuk!

KERESS MINKET

Először érdeklődj telefonon, vagy e-mailben, a csapatunk készen áll
a legjobb árakkal
"Informálódj, hasonlítsd össze!"

Legújabb Apple termékek:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!